Anotace: Zapůjčila jsem si text od A Perfect Circle.Pravda je, že v postoji k životu taky trochu koketuju se satanismem, tak snad některé z vás nepobouřím.A jestli jo, můžete se za mne třeba...pomodlit. Haha.
Chápu, spousta lidí hledá Boha někde venku a přitom ho mají celou tu dobu přímo před sebou...a je pro ně nepředstavitelné, že Bůh může být i sexem, drogami, či stínem za vlastními zády...Satana beru spíš jako křesťanský pokus o diskreditaci pohanství, ale jinak miluju tvé básně:)
29.11.2008 21:58:00 | Squat_the_world
:-D hehe:-D
roboti: RIU=radey-inteligentní? urcitě!:-D
29.11.2008 15:33:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way