Naděje..
Anotace: I tato je o naději
Když beznaděj střídá naději
když věci tak jak chceš
se nedějí
nezoufej,láska nablízku je
stále je naděje
že znovu slunce bude svítit
svými žlutými paprsky
se na tebe usměje
a ty poznáš
že stojí zato žít
hříchy vyznáš
opustíš
přestaneš zle myslet, klít
a budeš mít po boku
někoho, kdo tě má opravdu rád
zapiš si tučně , do bloku
že On je přítel
kamarád
spasitel
a že můžeš Ho mít taky rád.
Komentáře (3)
Komentujících (3)