s každým nadechnutím
je ze-mě trochu méně
a s procitnutím krájím další krajíc
z bochníku chleba
o který sem vlastně ani nestál
snad bych ty krajíce
měl něčím namazat
abych se s ním nedusil
a třeba i z obou stran
slepit dva k sobě
a pořádně se naládovat
anebo je nechat okorat a uschnout
taky ovšem
se můžu o ně rozdělit
s někým
kdo dostal ten bochník
trochu menší a připálenější
ty krajíce z toho chleba
jsou vlastně hřivnou
nakonec přijde
nějaká absolutní skutečnost jistoty
a vystaví mi účet
(a jak sem říkal už jednou, já o to nijak nestál
prostě se to stalo)
Jsem pro rozdělění
s milou ženou třeba
k dobrému se změní
každý krajíc chleba :-)
23.01.2018 20:00:54 | Kapka
Vůni čerstvého chleba mám moc ráda...dokáže provonět celý dům. Krásné*ST*
23.01.2018 18:48:41 | Anděl
:-) Ty Akyšku, tak Ti tak přemýšlím, že mám docela hlad :-(, nebyl by nějaký menší třeba připálený, ten já mám nejradši :-))! Víš, když máš doST, tak aby Ti nezačal plesnivět :-))!
23.01.2018 17:35:55 | Fany
chléb a sůl-více než štěstí půl..o chlebíček s
tvrdou kůrkou-dělím se v noci se svou domácí můrkou**** ST* :-D
23.01.2018 11:03:05 | Frr