něžné doteky
vždy přijde tvé pohlazení
něžné
když už si myslím
že spásy není
že nelze víc kupředu
a ani vzad
vždy přijde tvé pohlazení
něžné
jak sladké spolu umírat
jednou pro vždy
starému odzvoníme
novému
budeme se bezstarostně smát
vždy přijde tvé pohlazení
něžné
tak umíš jen ty
milovat
Přečteno 610x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, jitoush, Amonasr, Kapka, Philogyny1, JSJ, Anděl, Frr, Danger, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)