jak mohla bych zapomenout
na slovo
plné příslibu
na květinu na cestě
vůni její
širáku kynutí
ve svobodu
jak mohla bych zapomenout
na ticho
přístavu
zátoku slunce
rozlitou v nedohlednu
na jedny probodené ruce
co rozdaly se
bez rozdílu
jak mohla bych zapomenout
právo volby
co dáno bylo člověku
že ani smrt nás nerozdělí
"Širáku kynutí / za svobodu. To mě chutná a na jazyku převaluji... a plus jiné "nápadnice." Tohle je má zastávka na znamení*
25.02.2021 01:17:22 | šerý