Anotace: *(*)*)
... to je tak, když setkáš se s dámou poezií a místo, abys ji někam schválně vodil, nabídneš své rámě a společně se po parketu necháte nést její melodií :)
11.08.2023 15:42:02 | narra peregrini
Už začátek začíná v žáru nádherné filozofické věty byl jsem - nebyl jsem.
Velmi působivá cesta kulisou Tvého vnitřního já v žáru víry v lepší zítřky.
Absolutně emocionálně obsažená v jasnozřivosti světu hvězdic Tvého ukázkového básnického i darovaného obrazu v jiskrné poutavosti z nejvyšších výšin krás.
Jako monument slov , co dává a rozdává po cestě věků.
Plnohodnotná filozofie, co dává i po několikátém čtená jiskru i naději čtenáři.
Velmi povedené i obsah metafor je velmi cílený v konečném pocitu z celé básně.
Hodně si potěšil z kvítku srdce slov a nánosu krásy synonym.
11.08.2023 12:17:43 | mkinka