Zpívánka tichých myšek a lstivých kocourů
Anotace: Říkánka mladých pankáčů a gothiků =D Hra se slůvky, ale vevnitř je ukryto varování určeno adolescentům.
Dětičky, myšičky, sedněte tiše,
slyšíte? Kočičce kručelo v břiše!
Byla to sestřička, sestřička maličká,
kdo usnul v kočičce - malinká myšička.
Ležte tu potichu, než přijde kočička,
než mi vás zahubí chodící pastička,
Sic je to s nevolí, ať ji to nebolí,
bříško jí roztrhne sestřičky kostička.
Přečteno 480x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Bloodmoon, ludmil, Špáďa, Sam&ntha CH.Camberly Way, 6thSun, Raziel PsyDearth Characith
Komentáře (3)
Komentujících (3)