Tak to je mi ho fakticky líto :-))). Jestli požil při čekání Viagru, měl s sebou alespoň dost ořechů, aby "ho" měl čím zaměstnat? :-D :-D :-D ( Jo a na srazíku spolužáků z devítky jsme se shodli, že nejšetrnější budou Buráky - hlavně ne Vlašsé, auauauau)
06.05.2008 21:19:00 | vandule
No nazdar...
28.04.2008 21:35:00 | Chancer
Ano, je to tak. V archivu institutu máme případ, že podobný nešťastník na horské chatě byl donucen si narychlo udělat sněhuláka.
28.04.2008 18:12:00 | Aťan