stává se to
Anotace: . .jo když na něco čekáš a ono pořád nic .....
Tak jsem si dal čokoládu,
k tomu měl i kafíčko,
čekám tu na tvojí zprávu,
chřadne mi tu tělíčko.
Marné je mi že to žmoulám,
ruku už mám zpocenou,
stále nic – jak na to koukám,
nebrnkne to ni jednou.
Nezbývá nic než vytrvat,
já přeji si tvou ručičku,
bych nemusel to stále žmoulat,
a napsala jsi zprávičku.
Přečteno 527x
Tipy 30
Poslední tipující: Vanilková Ninja, 4LJFilip, tvoje líčko. ale můj ďolíček, kuskus pruhovaná, Oťas, Caracol, Radek.oslov.Šafárik, zzlatý, malá a šikovná, BARBYE, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)