Mrazík
Anotace: Blbost, ani ne snad parodie, nic proti oblibené pohádce!
Ulicí brodil jsem se
po kolena ve sněhu.
Na chodníku
uklouzl jsem na ledu.
Přes cestu přeběhla
mi černá kočka,
do oka spadla mi
mourová vločka
a já byl rázem
v pohádce.
V černém lese,
na pařezu,
Marfuška si seděla,
zabalená do kožichu,
rum do sebe klopila.
Baba Jaga sklerotická,
k loupežníkům přiletěla,
chtěla vyzrát nad Ivanem,
děngy doma zapomněla.
Nastěnka u Mrazíka
žila, dávno již tomu,
co pannou byla.
Ivan posilnil se
litrem pravé Vodky
a hravě dohonil,
sáňky samochodky.
Dovedly ho do paláce,
kde vítala ho krasavice,
skvělá milovnice.
A pak, že prý medvědi
o lásce nic nevědí...?
Tak to bylo,
tak se mi to přihodilo,
tou ranní cestou do práce,
úplná zimní romance!
Přečteno 1088x
Tipy 46
Poslední tipující: Martinecka23, PIPSQUEAK, Tanzania, Divoženka1, s.e.n, excited, jitka.svobodova, WAYWARD, Vanilková Ninja, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)