Vyženu Ti z duše mraky! (Čert si podal inzerát)
Anotace: Rozmlouval jsem mu to. Málo platný.
Mladý, zdatný, plemenný,
na slečny i na ženy,
otesaný, urvalý,
horázný i dbalý,
cestuji rád do dáli
když dobré bydlo pálí.
Plavec, kanec, filosof,
pronikatel, hobby: lov.
V ideálním mužném věku,
pevné svaly, beze špeků.
Správná výška, délka taky.
Vyženu Ti z duše mraky!
Pošli fotku a pár slov.
Až nastane další nov,
rád Tě pozvu pod svůj krov.
Zapomenem’ na rozpaky.
Pokud se mi oddáš cele,
budu vzývat zlaté sele,
ochočím Ti zlaté tele.
Založíme velkochov.
Přečteno 533x
Tipy 53
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Kett, jvacl, JA.RO., Špáďa, Emmelia, Analisieren, Danga, Madanik, poustevník Jirka, ...
Komentáře (22)
Komentujících (19)