pro finančák
přišel mi dopis
bez známky
jen razítko od barvy zvadlé
modrý pruh
nehtem ho jen tak pro legraci
donutím k perforaci
to kvůli obsahu a znění
tuším osamění
vím kdo mi píše
co se stalo
že s lahví vylézt na komín
nebylo marné
když slunce zrálo
a noc se hnala do peřin
pak ňáký psi .. varovný výstřel
a dlouhý skok do neznáma
pár sprostých slov
a příslib trestu
smích ... a je to za náma
jenže pár očí
vidělo chtělo
podělilo se ve spěchu
tak si teď ubalím
žebříkem uteču
vykouřit za komín na střechu
Přečteno 540x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Miriska, Aťan, tato22, Sarah
Komentáře (5)
Komentujících (4)