lákavé sladké omamné
pro cestu ke rtům
neodolá
chci víc a všechno
nezřetelně zvolá
chci víc..
..tak nějak prostě
bez váhání
jen oči zavřít
sladké pošeptání
a málo zdá se jedno sousto
i druhé dráždí
nad tou nadvesmírnou spoustou
náhodných záblesků
lékem pro slzy
zapomněním..po stesku
teď vše změním
..již nikdy nad tou surovinou
nad žlutým vejcem
cholesterní vinou
úsměv neproměním
v úšklebek..
protože na konci
ocitám se v ráji
pro pohled
pro tu chvíli kdy se krájí
na šestnáct dílů
poctivého daru
a buňka z chuti jenž se rodí
v náhlém je varu
a srdce z touhy čisté
vraždilo by ...
nejraději bych se sebral, odejel metrem z nedaleké stanice do centra města
a cíleně se pídil po medovníku..pokušení rovné touze prépubescenta po polibcích na zapřewnou...:-) :-D...**
07.01.2016 19:18:12 | Frr
Dortík pro srdeční krajiny? Krájí se asi osminy a vraždí vůbec láska? Touha je poleva co tělo laská...
07.01.2016 12:50:08 | básněnka
....mňam....políbení sladké....děláš mi chutě,čiči....Ji./smích/...
a básenka je povedená...
07.01.2016 10:59:36 | jitoush