do ztracena
řekl pán kadeřnici
a nastaveným zrcadlem
prostoupil do ticha vlastní samoty
rozpuštěný ledovec
prohnal se pouští po hedvábné stezce
a s karavanou tichých pramenů
splynul s Fata morgánou
HALOOOO PANE!!!!!
Vstáváme!
Vy jste mi tu krapet zdřímnul.
Říkal jste do ztracena, že ano?
.....taky je mi dobře v kadeřnickém křesle.....to probírání vlasů
je tááááák příjemné...až mi mráz po zádech běhá.....Ji./úsměv/
...a ty duny rozviřují představy....Ji./smích/
17.01.2018 18:43:40 | jitoush
ach jsi neuveritelny basnik:)
17.01.2018 15:48:50 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Tak ty jsi paní kadeřnice?
Ono to hrabání ve vlasech fakt uspává
Já ten pocit nezažiju, mám na hlavě dálnici snad už od dvaceti:-)
17.01.2018 15:28:01 | Akyš
Nejčastěji...vzadu do ztracena :-))
Taky přetrvává,na Havla,na patku a na ježka :-D
A miluju,když přijde kudrnatej kluk a nese vystřižený
obrázek z časopisu a řekne: takhle bych to chtěl..
a na obrázku je Justin Bieber :-D
S tím spaním...usínají spíš dámy u foukaný :-)
17.01.2018 14:45:19 | Kett