D1

D1

Jó D1

To je samá díra a výmol

Zácpa ne jedna , Au!

Zas jsem najel na hrbol

 

Jo D1

Jedu takhle z Brna do Prahy

Spravují ji už od ledna

Je to silnice pro sebevrahy

 

 

Proč kurňa jede pětapadesát

Co je to za dědulu

To bych stih i oheň vykřesat

Že já mám vždycky takovou smůlu

 

Zastavím na benzínce

O záchodech ani nemluvím

Sakra nemám mince

Tak to asi skončí za křovím

Autor elisadvora, 09.03.2021
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

a pak že jsou déčka vitamíny...

09.03.2021 12:57:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel