Bůh rouhat slyšel mě,
seslal mi rýmu,
po aspirinu
teď pídím se v lékárně,
je mi dost mizerně,
lékárník: „Synu,
přiznej svou vinu,
prášky chroupeš zbytečně!“
Prý: „Já ti poradím,
jedině pokání rouhání léčí!“
„No… já se nemodlím...“
„Tak to jsi v píči!“
Panbůh musel dát ženám porod,
aby pochopily,
jak muži trpí,
když mají rýmečku:-)
25.11.2024 09:15:22 | MartinX
..a teprv tam se vyléčíš :DD
v tom lůnu ženy Luně blíž
a při pokání zahoď kříž
nebo si ještě ublížíš ;))
25.11.2024 08:00:31 | šuměnka
Sedm dní trvá rýmička, když se modlíš a týden, když se nemodlíš. Jdu si pro kapesníky. Amen.
25.11.2024 06:45:12 | karolinakarol
Úsměv je důležitá věc.
25.11.2024 05:39:59 | mkinka