čím to je že tahle básnička vykouzlila úsměv na mé tváři? a to dneska nemám vůbec žádnou chuť se usmívat, protože při pročítání všech těch dobrých básniček tady, si stále víc uvědomuji jak to neumím a jak bych to umět chtěla... ale hlavní je, že ty to umíš - a že píšeš :D)
a za ten úsměv děkuji :D)
18.07.2007 17:00:00 | Duše zmítaná bouří reality
Vítej Bíšo a promiň, dlouho jsem za Tebou nebyl. Teď to vážně stálo zato, poslouchat Ťe kamaráde "švitořit."
Umět létat, sednu si tam k Tobě do větví, abych třeba lépe viděl na lidi.
09.07.2007 12:05:00 | stryc
...tato básenka je tak nádherná, psaná srdcem a láskyplným citem....kdyby mi toto napsal můj přítel tetelila bych se blahem...
07.07.2007 22:18:00 | HannyJanny
Tak ta je pěkná!Roboti píšou TBC,tím asi chtějí zdůraznit,jak je to nakažlivě optimistické! ;-)
06.07.2007 14:51:00 | Chancer