Anotace: Tohle bych věnovala jednomu človíčkovi, který chtěl trošku lásky, ale já mu jí nemohla dát... je to docela složité, ale snažila jsem se v pár slovech stvořit omluvu...
strašně děkuju... ono to pro mě vážně hodně znamená. Akorát doufám, že někdy nebudu litovat, že jsem něco nevyzkoušela... no ale to uvidíme:)
11.08.2007 23:31:00 | kraaska_
moc hezké :))) pardon za jednoduchost...ale myšlenky se někdy moc slovy vyjádřit (navíc mnou) nedají..
26.07.2007 22:45:00 | Kávový Poutník
Jo, jsou to složité situace... hodně lidí nechápe, že tomu druhému nechci ublížit, ještě když je to zralý muž a já "žába"... která navíc... kdyby asi neměla přítele, dala by se zlákat... Jo, tohle je život:-)
25.07.2007 14:37:00 | kraaska_
Je to pěkné... ale upřímně mě i trochu něco mrzí.. ale jinak pěkné..
24.07.2007 22:53:00 | Martíneček