Anotace: Jen takový výkřik do tmy. Chybíš mi...
Skoro musíš tušit, co já ti napíšu... =))... samota je zlá... ale nikdy není nekonečná... jen se jí nenech ovládnout...
16.08.2007 18:04:00 | Miro Sparkus
To je moc smutný. Asi prožíváš období, kdy s tebou Bůh vymetá všechny kouty... Ale nedá se nic dělat. Já mám taky hodně ran a byla jsem hrozně nešťastná, ale už jsem se naučila jim čelit. Protože to patří k životu víc než cokoli jiného. A jednou i život samotný skončí a je lepší ho milovat než nenávidět. Dělám to, co ode mne žádá ON - šířím světlo...
09.08.2007 20:48:00 | Liss Durman
Jdi se projít mezi lidi a dobře se dívej. Dívej se kolik zmrzačených, dementních a vyhoštěných lidí chodí mezi námi. Říkej si, jsou lidi, kteří jsou na tom hůř než já. A je jich opravdu hodně. Usměj se a znova skoč do řeky života. Směj se, chechtej se, dokud jsi mladá.
27.07.2007 09:21:00 | vandule