Psaníčko
Anotace: Kdo nepíše ten se načeká..
Kde jsou ti holubi, co nosí psaní.
Čekám tu na ně a nemám stání
Poštovní schránku prohlížím tiše.
Kdepak jsi psaníčko, ještě tě píše?
Když už jsem nedoufal, přišla s ním víla.
V poštovním závoji, ráno tu byla.
Čtu si ta slovíčka, která tak hřejí.
Chci zas být u tebe, to si moc přeji.
Komentáře (0)