Leží Ti na srdci,
přítel či milenec?
Provázen Tebou,
jak o bílé holi slepec..
Též mi tam ležel,
též "lásku" mi dal,
však z cesty sešel,
a důvod mi vzal..
žít v klidu ..
Teď na bojiště nechtěném,
oba tam stojíme.
Po večeru probdělém,
třeba se bojíme ..
Já jeho a on mě,
již nejsem bláhová.
tak řekni mi upřímě,
proč srdce hledává..
Toho kdo opustil,
toho kdo zradil.
Kdo zlo v mě zapustil,
a duši zranil..
Přeji Ti upřímě,
od srdce přímo,
Ať věty nevlídné,
není Ti líto ..
Tak jako mne ..
25.09.2007 10:18:00 | Analisieren
Moc krásné. Ten pocit ,že máš někoho tak blízko , že je vlastně součástí Tebe , je to nejcennější na světě .
19.09.2007 17:30:00 | Loudilka
Také ráda poslouchá to jeho srdce, když ležím mu na hrudi ... hm, krásná.
12.09.2007 16:14:00 | NikitaNikaT.
Pochopila jsem ...a děkuji Vám ...trvalo mi strašně dlouho než jsem byla schopna o tom mluvit nebo napsat ...pomohlo mi to, snad to pomůže i dalším ...co chápou..je mi líto ...
24.08.2007 11:48:00 | Jiparo
Promiň, ale ten smutnější komentář patří k básni Jednou. Kapku mě to rozhodilo.
24.08.2007 11:44:00 | Psavec