Růže
Anotace: Jak jen to říct ?
Uvadá ta rudá růže, co jsi mi dal.
Možná proto, že chce ti říct, že nevím, jak dál.
Sdělit by ti asi chtěla, že nejsi jediný, koho v srdci mám,
že nejsi jediný, s kým tak dobře se znám.
Ta rudá růže asi celou pravdu zná.
Možná ví, o kom se mi v noci zdá.
Nezlob se, ale s ním jsem sama sebou.
S ním mám to, co nikdy neměla jsem s tebou.
Komentáře (0)