...já nepiju...snažil se mě předběhnout na poslední pozici mladej žužlabubla,tak jsem to takhle ustála;-D
10.11.2007 10:15:00 | Žqáry
Ono je víc věcí, co mě baví ještě víc, než vysedávání nad papírem (teď opravdu nemluvím o sexu), takže si říkám, že na to spíš nemám čas. Takové to vnitřní chlácholení, znáš to. :-)) Měl jsem najetý životní styl - rodina, přátelé, čtení + kultura. (Práce taky, to nepočítám.) Na půl roku jsem kvůli psaní z toho trochu vypadl, ale stýskalo se mi. Nějak bych to chtěl skloubit...
10.11.2007 09:04:00 | Aťan
Omlouvám se, Bíšův koment jsem přehlédl. Doufám, že mi to Tony pak řekne. :-)
09.11.2007 22:59:00 | Aťan
Co nevím, najdu si v encyklopedii. Vždycky jsem to tak dělal, ...a mám tři dcerušky s dvěma maminkama.
09.11.2007 22:45:00 | Aťan
Třeba to ksichtem teprve začíná. Ještě vydrž, v rámci vědy zapisuj, jak ti to postupuje.
09.11.2007 22:08:00 | Aťan