Naposledy
Anotace: smutná báseň o lásce
Poprvé,
když jsem viděla tvé oči,
stal se zázrak.
Někdy to nechápu,
a někdy pláču,
že mě bolí srdce.
Zůstaň tu se mnou, dnes naposledy.
Ticho mě obemyká,
jako snová brána do říše,
kde křičí démoni,
zbav mou duši temnoty,
něco ještě jde,
něco už ne a něco je příliš,
příliš pro tvé něžné oči,
dotyk a polibek,
co chutná jak tvoje láska.
Pachuť noci a přízraky.
Komentáře (0)