Anotace: ...hrajete si rádi ? ...já ano :) ...
My to připomíná vtip, ale ten ti povím leda bys chtěl co když jsou tu děti?
05.12.2007 17:34:00 | whiolet
jééééééé jestli si tahle hraješ častěji..tak klobouk dolů...mě se to moc líbí:-)
01.12.2007 19:10:00 | Lady Carmila
Pod peřinou
zapnu baterku. - Tak ať pořádně svítí...
Připomíná mi to časy, když jsem byla ještě menší...A schovávala se pod peřinu.. To světlo mi tam asi chybělo..
29.11.2007 21:42:00 | mattoni.uz.neni
Jen dej pozot, aby to nebyl Vetřelec. To bys pak musel na pomoc zavolat Hvězdnou pěchotu a nakonec by to byl Armagedon.
29.11.2007 14:50:00 | Psavec
Nádherné hravé vzpomínání i současnost. Připadá mi, že totéž jsi uchopil mužsky, to, co dnes napsala Pavlis za ženy... Paráda :-)
29.11.2007 14:04:00 | Levandule