Pohádka
Anotace: no taková....zasněná:-D je to hlod no:-D co nevymyslí "opilej" člověk:-D
jsem zakletá princezna,
má tvář je líbezná.
jsi spanilý princ,
co vyjde mi vstříc.
Láskou mě zachráníš z věčného zakletí,
tím si mě vykoupíš, lásko všech staletí.
jsem zakletá, už to víš,
jak si ,můj princi, v pohádce poradíš?
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
Komentáře (1)
Komentujících (1)