Malířka
Anotace: Jaký si to namaluješ...
Vzala jsem štětec
a natřela jsem oblohu na šedo.
Barva se mi rozpila
a já nečinně přihlížela,
jak šedne celý svět.
Jen bezradně koukala jsem na tu spoušť
a přemýšlela, jak všechno vrátit zpět.
Pak padl mi do oka štětec
stále šedě zbarvený.
Co sama jsem zhatila,
samo se nezmění.
Namaluji si úsměv
a v budoucnost napřažené ruce.
Vezmu si gumu
a vymažu tě ze svého srdce.
Přečteno 349x
Tipy 19
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Levandule, jára spots, Dračičák, WhiteSkull, Vlk v rouše, Sparhawk, Nesmyslnost, Šerák, Maro Deives, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)