Smutek a štěstí
Anotace: i sny se stávájí skutečností:)
Dnes v noci jsem ležel rozechvělý
měsíc byl nízko konec lásky?
trápení a žalu?
A pak náhle nade mnou
její tvář zalitá světlem
se zjevila - představa krásy
celá v bílém
Teď odbíjí kostelní zvon
a noc ukradla minnulost
Ach, slyšíš mě?
Ať už jsi kdekoliv
Budu ji milovat navěky
budu ji milovat bez ustání
budu ji milovat, dokud všechny hvězdy
dolů z nebes nespadnou
Teď odbíjí kostelní zvon
a třesu se na podlaze
Ach,slyšíš mě?
když volám a volám
Teď odbíjí kostelní zvon
a měsíc je vysoko
Ach, slyšíš mě?
Kdž pláču a pláču a pláču
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)