Dosti pěkná básnička. Fakt se mi líbí. Možná už jen proto že jsem čekal 18 let mám to samé. Jenom zklamání, boles a samou tmu. Bohužel, přez to že jsem nechtěl, zvykl jsem si na to. Jenom piš dál. Budu si tvoje díla číst stále a stále.
18.03.2008 01:44:00 | Mirusek
hm...přemýšlím co k tomu napsat, abych neurazil a povzbudil. Vybrala sis námět, který se objevuje docela často, čekal jsem, že mu dáš snad jiný projev. Na druhou stranu začínáš a teprv se rozepisuješ a některé pocity ze sebe prostě potřebuješ dostat. Takže piš dál...a uvidíme, jak se vypracuješ.
04.02.2008 10:24:00 | Kyle
Hezky vybásněná bolest. Až budeš za několik let číst si tuto svoji básničku už se jen pousměješ a vzpomeneš si, jak jsi krásně trpěla.
27.01.2008 20:27:00 | J.Švihovský
kdyz ztratis kohokoli na svete, bude to vzdycky bolet, ale teprve az ztratis sama sebe budou ostatni opravdu daleko a bude to Bolet
nesmis se bat :-)
27.01.2008 19:43:00 | Zamilovaná do nezamilované doby