Poprvé a navěky
Anotace: Dělám tak nějak obnovu svých věcí, takže jsem tu nějaku dobu měla jen něco málo. Teď už sem všechno postupně budu vracet:)
Stojím před tebou,
a jediným svědkem svíce zářící.
Jen ty, já,
a sen, který byl dosud nesplněn.
Lehám si na postel,
nemůžeš odolat.
Za tento hřích,
nehledám kostel,
nebudu se zpovídat.
Nebudu nás litovat.
Utišuješ sténání slasti,
co vychází z mých úst.
Utišuješ je polibky,
jenže sám magii noci podléháš.
Krví jsme se podepsali,
na místo hříchu.
Upsali jsme se ďáblu,
ale to už ani jeden nevnímáme.
A teď jsme propadli,
věčnému prokletí.
Vždy se budeš chtít vracet,
stala jsem se tvým domovem.
Propadli jsme slabosti,
a nejde z ní ven…
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)