Anotace: ...se zadanym si radsi nezacinat...
Tak tuhle báseň čtu dnes už asi po dvacáté...tak mě oslovila...možná proto, že taky vím...Děkuji! A věř, že nejsi sama!
16.03.2008 23:18:00 | saigonek
Čím to, že nejvíce nás láká to, co už patří jiným? Jeto jak v té anekdotě:
********************************************************
Přijde pán do restaurace a vrchní se ho ptá, co by si
přál k večeři.
"Chtěl bych to, co má ten pán u sousedního stolu!"
" Zkusím to!" slibuje číšník. "Ale pochybuji, že si to nechá vzít!"
********************************************************
;oD
12.03.2008 18:39:00 | Kozoroh 1
Opět výborná a s určitým sdělením, které je tak poplatné skutečnosti. Tyto básničky miluji.
12.03.2008 09:36:00 | J.Švihovský
Pokud k Tobě necítí skutečnou lásku a neodpoutá se od své současné, či minulé, i když si spolu už nemusí rozumět a žijí spolu jako bratr a sestra, pak to skutečně nemá cenu, zbytečně bys čekala a přicházela o chvíle, které bys mohla prožít úplně jinak, mnohem krásněji ...
10.03.2008 16:57:00 | NikitaNikaT.
...to je pravda...to končívá zpravidla špatně...posílám štěstíčko a cestičku k nezadanému muži :)
10.03.2008 16:39:00 | toužím.jít.dál