Jsem
Anotace: Na tohle téma byly napsány miliony básní, takže žádná díra do světa to není...ale na přednášce z Kritické právní teorie vás ani nic převratného napadnout nemůže, no ne?
Jsem Tvým velkým dlužníkem
jsem ptákem na poušti
jsem v bouři mokrým deštníkem
jsem štěstí, co Tě opouští
Jsem Tvá touha stát se někým
jsem ta, co tě dělá nikým
jsem kámen na Tvých bedrech
jsem kabát v letních vedrech
Jsem dospělá noční můra
jsem víla ze Tvých dětských snů
jsem seschlá stromů kůra
jsem jen Tvá do konce dnů
Přečteno 441x
Tipy 9
Poslední tipující: Lachailla, blue, Psavec, estrellita, xavian, /cnz/, Alžběta.
Komentáře (1)
Komentujících (1)