Anotace: ...zas trochu jinak o lásce ...
Nádherný obrat :
Ten na kříži
posedlý konáním dobra...
Atmosféra přesná.
Rada tě čtu - vždycky něco sděluješ.
15.05.2008 11:45:00 | Marfuša
Líbí se mi, hlavně ten konec...vlnobití lásky....někdy si s NÍM povídám, ale sama.Do kostela chodím hlavně kvůli dědovi a ton jen, když opravdu musím. Měřím v něco, ale jestli je to opravdu TEN na kříži já vlastně nevím. Jen jsem si docela jistá, že je něco mezi nebem a zemí. Moc ráda chodím po kostelech, ale spíše se podívat na tu nádheru.Jsem vlastně český turista bez digitálu.
09.05.2008 15:16:00 | HannyJanny
..vlnobití lásky..
..Deus Vult(Bůh to chce)..heslo křižáckých vojsk..
..opravdu chtěl a chce vše..tak jak bylo a je..
..ve jménu lásky..
..ale co veškeré..boje..o církrvní zlato a moc..
07.05.2008 20:25:00 | isisleo
Přiznám se, že jsem jeden z těch, kteří nevyužívají světsky placené prostředníky. Rád si s Ním občas popovídám sám... Ámen.
07.05.2008 18:09:00 | Aťan