Ty jsi žena, já jsem muž. Myslím, že kocourovi více rozumím a když ťapká po trámech za svým kočičím harémem, přeju mu to a tiše závidím.
13.06.2008 12:13:00 | J.Švihovský
... že bych na tebe mrkal ?? ... tak to vypusť z hlavy ...
a když, tak jedině nevědomky ..:-))
poňváč Šmudla je těžkej soupeř, ... a já nemám připojištění na zubaře ...:-))
12.06.2008 17:15:00 | HarryHH