Dohady
Anotace: Dohady...Vě mě nebo v nás?
Své srdce ti na dlani podávám
a doufám, že jej přijmeš.
Pak potají za oknem sedávám,
čekám, že někdy přijdeš.
Asi se nikdy nedočkám...
Nevadí - vždyť mám jeho.
Vím jen, že mě s ním nečeká
nic pěkného, jak s tebou.
Až si jednou vzpomeneš,
jak mohlo to být krásné.
Stejně si mě nevezmeš
už teď je to jasné.
Já budu mít jeho
ty teď už patříš jí.
Budu pryč daleko
a tvré rty zase s ní.
Možná na mě budeš myslet.
V dobrém? Špatném? Pověz mi.
Třeba nám to vyjde příště...
A když ne? Umřeš mi?
Naše láska nemá smysl?
To jsi chtěla tímhle říct?
Ne, já.. Stejně na to nemám mysl.
Tak nech mě být a jdi pryč!
Komentáře (1)
Komentujících (1)