Kvůli tobě...
Anotace: Nikdo nemá jednoduchej život...
Smutek přišel,
mě si našel,
nový den
a modré nebe zastínil
a neodešel.
Smát se dnes
a smát se zítra
není mi už dopřáno...
Kvůi tobě,
možná brzo,
mé přátelství
bude v hrobě.
Chtěla bych mít vás dva oba,
kamarádku a teď tebe,
dnes je mezi náma zloba...
Kdo chce všechno,
nemá nic.
Já chci víc.
A teď chci teba,
ale anděl kterej spadl z nebe,
lásku naši neuznal...
Snad možná jindy,
budu mít štěstí.
Přátelství i lásku,
držte mi pěsti...
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, jedam, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)