Morgane
Anotace: Mojí Pařížance, kterou už nikdy neuvidím. Stejně ale nezapomenu...
Nikdy to nebude stejné
shořeli jsme na ranní svit
nikdy to nebude stejné
pro vteřiny s tebou stálo za to žít
nikdy to nebude stejné
a ten pocit mě tíží
nikdy to nebude stejné
siluety naše navěky se sblíží.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT., igniss, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)