Nezachráněný
Do tmy se dívám,
čekám šílenství
a do náruče padám
řítím se v kolejích,
stín ztrácím
a v zrcadle sebe hledám
konejšivé dlaně co voní,
bloudí krajinou
a ty jsi v bezpečí
vem si kupu štěstí,
ulehni v mém ráji
a bez řečí
Copyright © 2008, Monsignore
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: saroko, NikitaNikaT., spare, Milásek, Holis, Bíša, labuť, cevert, Jiparo, WAYWARD, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)