A víla...
Anotace: Nejsem si zcela jístá, zda se to hodí do téhle sekce, ale to mi doufám odpustíte:)Báseň o tom, jak víla dokáže ovládat něčí city a mysl:) Budu ráda za komentáře.:)
- A víla jemnou tkaninu spřádá. -
A chlapec v adamově rouše svou touhu tomu druhému dává.
Neexistující láska mezi nimi a víla poletující nad nimi.
- A víla ve tmě jim svítí. -
A oni milují se na polním kvítí.
Neexistující láska mezi nimi stále sílí.
- A víla dodává jim spěchu. -
A chlapci padají na zem bez dechu.
Utkaná dečka padá do mechu.
- A víla svou píseň pěje. -
A Chlapec se tomu druhému směje.
Ten nechápe, co se mezi nimi děje.
- A víla odsává neexistující lásku. -
A chlapec schazuje něžnou masku.
Ten druhý má však stále na očích pásku.
- A víla přidává smrt. -
A přikazuje: "Zmlať a kosti mu drť!"
Ať se tak stane...
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Bůchví...
Komentáře (3)
Komentujících (3)