Smuteční
Anotace: Není to klasická básnička rýmovačka, spíš takový volný verš? :)
Život plyne jako jedna velká řeka...
Začínající v bodě A a končící v bodě B.
Nikdo neví, co ho v něm dnes nebo zítra čeká.
Je plný rozpoluplných věcí i lidí,
kteří takžtéž jako já
neustále po něčem se pídí.
Hledají partnera rodinu či snad bezpečné místo?
Těžko uvěřit, v mém věku, že bych našla partnera na celý život, ale milovat zakázáno není.
V tomhle případě to ale bude jen soužení...
...bez naplnění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)