Stýská se mi
Anotace: Stále pro něj...
Stýská se mi
To stýskání mě bolí
Ještě jednou chci
pocítit tvou lásku
a tvé ruce
na mých tvářích.
Ještě jednou slyšet -
- mám tě rád.
Proč život druhé šance nedává...
Přečteno 868x
Tipy 2
Poslední tipující: dablik007
Komentáře (1)
Komentujících (1)