Trocha nesmyslů
Anotace: Zrovna mi tu Brutusáci zpívají "hledej lásku"... ale já už jí našla... v Tobě
V absurditě všedních nocí
si maluji svůj sen.
Bez okolků,
beze studu.
Místo štětců touha
v barvách iluzí
mi láskyplně slouží.
Tvůj úsměv na plátno
jako pár rudých skvrn
rozsypu.
Z pohledů seskládám blankytné nebe
a místo doteku nalepím peříčko.
Trocha nesmyslů Tě nemusí děsit,
láska má tisíce podob,
tak proč ne zrovna tuhle?
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: Robin Marnolli, Maryje..., Sladkalu, Denael, ziriant, Squat_the_world, Mademoiselle Drea, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, somewhere, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)