Zmatená
Je ve mně láska
Je ve mně vztek
Ráno mě štveš
A večer mi chybíš
V hlavě mám zmatek
Je to láska
Nebo snad zvyk
Mám tě ráda
Nemám tě ráda
Snad ano, však kdo ví...
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, kikis, jedam, Anewue
Komentáře (1)
Komentujících (1)