Anotace: Nepotkala mě letní láska. Zatím nejšťastnější jsem byla loni v zimě. Teď je to pryč, poslouchám "naše" písničky z dob minulých, občas hystericky pláču a občas se řehním. Prostě vzpomínky :)
jsi moc šikovná píšeš krásně tleskám králikovi i jeho melounové nápni :o)
10.12.2008 20:27:00 | Noc17
kuuurnik hay...my sme opravdu zvlastni trojka...vsechny tri temer totozne problemy....ach, love, love:-)
GFK=Garda FucKingů:-D :-D :-D
30.11.2008 11:41:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
kua ja bych htela aby o mne nekdo takto psal
KVU=Kris Vankova Umrela
29.11.2008 23:05:00 | myší královna