Anotace: Sluníčko nám svítilo do tváře a louka voněla půdou. Kolik těch slečen jsi tu svedla a vychutnala jako sladkosti? Ale kdo ví, jak to vlastně tenkrát bylo..? Aneb výplod mé schizofrenie, která otěhotní když se snažím usnout.
Masakr! Tráva, lisohlávky, slunečnice, Milka..nevím co dřív :-D Ale lehl bych si rád..z věčného vstávání, chození a sedání mi začínají trochu křehnout kosti..a na to je ještě brzo!
08.12.2008 20:13:00 | Chancer
lepší mít rohy, než paroží, ale někdo má oboje:-DD velmi zajímavé, zajímalo by mne, kde bereš inspiraci.
08.12.2008 19:06:00 | Squat_the_world