Ptám se...přece
Anotace: Mám nový problém. On je...boží nebo co. FUJ. Toto je krátký popis mé cesty domů, která proběhla přesně před 23 minutami.
Vítr žene z polí chlad
smíchaný s dokonalou
prázdnotou
Kapky ředěné soli
se tak neodbytně snaží
dostat na tváře
Ale řasy je drží
za zábranou
Děkuji jim
Použít - odhodit
Tak jsi to chtěla?
Neblížit citům
jen spojit dvě těla
A pak přišel človek
který to změnil
Je on tím, co by sis přála?
Zamaloval jizvy
a pozašíval rány
Ale stejně pořád cítíš
všechno co ti brání
Tak proč to nejde snáz?
Na co se tu čeká?
A na koho myslíš, když usínáš?
Copak nejsi taky sám?
Přečteno 336x
Tipy 17
Poslední tipující: Marfuša, Jana M., Kapka, Squat_the_world, Vlk v rouše, Mademoiselle Drea, Sam&ntha CH.Camberly Way, kikis, enigman, Caracol, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)