Synovec Toník - umělec
Ta slina měla nádherný důvod vzniku
přesto jsem si ji nenápadně utřel
stačí mi ty moje a uvnitř
„Hele co umim!“
zvolal malý umělec
s předvedením unikátních
výkřiků a pohybů
Uznal jsem jeho
vířivě hlasitou tvorbu
výrazem z jeho vlastní
slovní dílny
„Suprácký!“
Reagoval úsměvem
který lámal rekordy
v roztažení
Nadopovaný mou pozorností
začal se předvádět víc a víc
I malý člověk má velké ambice
Únava si naštěstí
umí najít cestu ke každému
takže po neuvěřitelně dlouhých
dvaceti minutách nastal klid
„Dám ti velkou pusu, protože tě mám rád.“
I tuhle slinu jsem si šťastně a nenápadně utřel ...
.....
.....
.....
„Hele co umim!“
Přečteno 458x
Tipy 27
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jaroslav Tatar, drsnosrstej kokršpaněl, recht, Holis, Kes, Lucie Teru, Lota, Psavec, Aťan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)