Pravda?
Láska bolí
a nemusí být sama.
Láska bolí,
když ty nejsi s náma.
Se mnou a s tím druhým,
co tě stále čeká.
Co ve mě stále žije
a k tobě cestu hledá.
Chtěl bych tě stále,
ale láska bolí.
Chtěl jsem jen život,
jen život pro ni.
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Barpob, Levandule, Psavec, LadyCat, bajli33, Demedalex, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)