Anotace: V pátek vyvedete hloupost a v sobotu za to stokrát zaplatíte. Teď se můžu bez výčitek stát feťačkou. Jupí.
právě jsi naprosto přesně vystihla mé pocity...souhlas s těma podemnou, asi JI taky brzo někam kopnu:)))
13.04.2009 11:17:00 | Squat_the_world
víš co, měním názor, kopni ho do vajec... a ser na něho...je to pravda, proč by sas měla trápit jestli sa milostivý pán rozhodne
12.04.2009 21:20:00 | myší královna
Souhlas s kolegyní podemnou.-) Několikrát jsem si to přelouskala. Myslím že by tomu slušel přednes, ale to jen tak na okraj.
12.04.2009 12:03:00 | kikis