Má lásko
Anotace: V jeden den, v jednu chvíli, takhle mi bylo...
Má lásko,
ach, můj anděly.
Když jsme se viděli,
já byla šťastná.
Však stačí
jedna chvíle malá,
co bolest mi dala
a slzy slané.
Mám zlost,
ale i srdce trpící,
na hlubokém dně ležící.
Rány se nehojí.
Tak prosím,
slova ať už nebolí,
ať stane se cokoliv.
Já trpět nechci.
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)